USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä sisältyy RSG ratin hintaan, ja täytyykö minun ostaa jotain erikseen?


Kun tilaat RSG Custom Ratin sisältyy hintaan kaikki valitsemasi lisävarusteet, ratin rungon lisäksi. Sinun täytyy kuitenkin siirtää airbag uuteen rattiin, sekä joissain malleissa myös rattinapit, vaihteen valitsijat ja muut sähköosat. Voimme myös tehdä tämän sinun puolestasi, jos lähetät vanhan ratin meille kun uusi on saapunut, tai sopimalla tapaamisen jolloin suortietaan asennus sovitulla paikalla. Meillä on toimipiste Turussa jossa pääasiassa suoritetaan kaikki asennukset pl. pakoputkistot.
Voinko tilata toisen ratin, vaikka autossani on vanhempi ratti?


Voit tilata meiltä melkein minkä merkkisen ja vuosimallisen ratin tahansa. Jos kuitenkin haluat suorittaa uudemman vuosimallin ratin asennusta autoosi voit pyytää meitä tilaamaan airbagin valmistajalta erikseen. Emme aina voi taata toisen vuosimallin sopivuutta autoosi jos se ei ole alkuperäinen.
Onko teillä myös kivijalkakauppa missä voin nähdä tuotteita livenä?


Tällä hetkellä toimimme ainoastaan projektikohtaisesti ja verkossa. Meillä on oma toimipiste Turussa, jossa suoritamme paikallisia asennuksia ja autojen optimointia. Jos haluat nähdä tuotteita livenä, voimme sopia edustusautomme näyttelystä tai tapaamisesta.
Voinko katsastaa autoni pakoputkiston asennuksen jälkeen normaalisti?


Auto kannattaa aina muutoskatsastaa asennuksen jälkeen, tämä onnistuu yleensä huolettomasti tavallisen katsastuksen yhteydessä. Tietyt putkistot sopivat ainoastaan ratakäyttöön.
Voinko asentaa Valvetronic pakoputkiston itse?


Suosittelemme aina että pyydät ammattilaisen apua asentamisessa. Jos sinulla on kokemusta auton pakoputkiston vaihtamisesta, voit hyvin tehdä asennuksen itse. Asennussarjan kanssa toimitetaan aina asennusohjeet, ja meille voi soittaa ja kysyä neuvoja asennuksen yhteydessä. Voimme myös perehdyttää ja avustaa teidän omaa autokorjaamoa asennuksessa joko etänä tai paikan päällä.