• Facebook
  • Instagram
Image by Nick ter Haar
RSG_CUSOTM_VALVETRONIC WHT-01.png
RSG_VALVETRONIC_GENERIC13.JPG
RSG_VALVETRONIC_GENERIC4_edited.jpg
RSG_CUSOTM_VALVETRONIC WHT-01.png

Kauko-ohjattavat räätälöitävät pakoputkistot joissa vakiona venttilit/läpät pakoäänien äänenvoimakkuuden säätöä varten (suora putki/äänenvaimennin)

Useimmat mallit voidaan tilata joko Suoralla Downpipellä/Pakosarjalla, Sport-Katalysaattorilla tai ainoastaan Cat-Back mallina

Putkistot valmistetaan käsityönä ja voidaan räätälöidä tarpeen mukaan esim. sopivaksi aftermarket takadiffuusoria varten useammilla eri levyisillä ja pituisilla ulostuloilla.​

Pakoputkiston asennus voidaan suorittaa joko meidän toimipisteellä Turussa, valitsemallanne pajalla tai itse (putkistot ovat bolt-on)

Untitled design (4).png

ASENNUKSET

Me RS Garagella toteutamme kaikki RSG Valvetronic putkistojen asennukset ja optimoinnit omalla verstaallamme. Voitte myös pyytää paikallisen autoverstaan asentamaan putkiston. Kaikki RSG tuotteet valmistetaan käsityönä tilauksesta automallin ja vaatimuksien mukaan, jonka syystä meillä ei ole RSG-tuotteita varastossa.

RSG LAATU & TAKUU

RSG:llä on yhteitstyökumppaneita ympäri maailman, joiden kanssa saavutamme nopean, luotettavan, sekä laadukkaan palvelun kaiken kokoisille projekteille. Tavoitteenamme on tuoda autoharrastelijoille uusinta tekniikkaa ja innovaatiota helposti saatavaksi Suomessa. RSG antaa kaikille tuotteilleen 12kk takuun ja RSG Custom ECU Maps ohjelmille elinikäisen takuun.

KAUNEUTTA JA SUORITUSKYKYÄ

Olemme kehittäneet bolt-on putkiston joka ylittää kaikki rimat sekä äänen ja suorituskyvyn puolella että myös visuaalisesti.

Untitled design (7).png
RSG_CUSOTM_VALVETRONIC WHT-01_edited.png
BEF_4247-min.jpg

BOLT-ON YHTEENSOPIVUUS

Valikoimasta löytyy putkistoja useampiin satoihin eri automalleihin, ja kaikki malli-kohtaiset putkistot sopivat suoraan alkup. cat-backputkiston tilalle tai downpipellä täydellisenä putkistona. Putkisto valmsitetaan tarpeidesi mukaan jos esim. olet vaihtanut takapuskuria tai haluat useampia ulostuloja. Kaikkiin putkistoihin voit itse valita materiaalin (RST tai Titaani) ja auton tyyliin sopivat putken päät.

TEKNIIKKA & JOUSTAVUUS 

Elektronisesti aukeavat vahvistetut venttiilit, kauniit hitsausssaumat, ja eri tyyliset putken päät tekevät RSG Valvetronic putkistosta enemmän kuin vain tavallisen putkiston. Putkisto soveltuu eri tarkoituksiin kuten esim. ratapäivälle kun tarvitset autostasi kaiken irti, etkä halua rajoittaa suorituskykyä äänenvaimentimilla. Putkiston pintakäsittelyä voi saada harjattuna/hiekkapuhallettuna tai käsin kiillotettuna. 

File_000(23).jpeg