TOIMITUSEHDOT Y.M.

Toimitusehdot

 

RS Gargelta tilattujen tuotteiden omistusoikeus siityy ostajalle kun tuotteet luovutetaan kuljetukseen varastostamme Turussa, Suomessa. Jos toimitusvaihteohdoksi on valittu postiennakko, siirtyy omistusoikeus asiakkaalle vasta koko maksun suoritettua valitulla toimituspisteellä.

Toimituskustannukset

Toimituskustannukset eivät sisällly RS Garagen myymien tuotteiden hintoihin, vaan lasketaan erikseen riippuen toimitusosoitteesta, paketin koosta, painosta ja tuotteiden hintojen kokonaissummasta.

Valmistusajat

Suurin osa RS Garagen myymistä tuotteista ovat räätälöitävissä ja valmistetaan tilauksesta. Kaikkiin tuotteisiin jotka valmistetaan tilauksesta varataan 1-4 viikkoa aikaa valmistukseen, koska tuotteet valmistetaan suurimmaksi osaksi käsityönä.

Yleisimmät valmistusajat (kuluva aika ennen tilauksen lähettämistä meidän varastosta Suomessa, jos tuote on tilaustavaraa)
 

  • RSG Custom Steering Wheels 15-30 päivää

  • RSG Carbon Korisarjat ja Osat 9-18 päivää

  • RSG Custom Valvetronic Pakoputkistot 9-14 päivää

Toimitusajat

Toimitusajat riippuvat toimitusosoitteesta ja paketin koosta. Suomessa toimitusajat vaihtelevat 3-7 työpäivän välillä.

Euroopan sisäiset toimitusajat liikkuvat 1-7 päivän sisällä. Toimitukset muualle mailmalle lasketaan pyynnöstä ja vaihtelevat yleensä 2-14 päivän sisällä.

Palautusoikeus

Varastotuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14-päivän palautusoikeus. Tämä palautusoikeus rajoittuu, käyttämättömiin, testaamattomiin ja muokkaamattomiin tuotteisiin, jotka eivät ole valmistettu tilauksesta.

Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa kirjallisesti palautuksesta RS Garagelle info@rsgarage.fi osoitteeseen 14 päivää lähetyksen vastaanottamisesta, sekä suoritettava palautus meille 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Asiakas vastaa palautuslähetyksen toimituskuluista jos hän päättä perua kaupan ja tekee palautuksen meille.

Vähennämme palautuksista meille tulleet toimituskulut mahdollisista palautettavista tuotteiden summasta.​

Vialliset tuotteet ja ongelmat

Jos ostamanne tuote on viallinen, on teidän ilmoitettava tästä meille viimeistään kahden (2) päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta info@rsgarage.fi osoitteeseen. Kaikki alkuperäiset pakkaukset ovat säilytettävä, jotta voidaan selvittää mahdollisien toimituksien aikana tapahtuneista vaurioista. Jos meille ei toimiteta kuvia paketoinnista ja sisällytetä paketoinnit palautuksessa, voidaan vikailmoitus hylätä kokonaisuudessaan.

Takuu

RS Garage antaa kaikille myymilleen tuotteilleen 12 kuukauden takuun, vain alkuperäiselle ostajalle joka on ostanut tuotteen suoraan meiltä tai valtuutetulta jälleenmyyjältä. Vakuutamme että myymämme tuotteet ovat vapaita vioilta jotka liittyvät materiaaleihin, elektroniikkaan ja käsityöhön, ainoastaan normaalin käytön aikana 12 kuukauden aikana ostapäivästa alkaen.

RS Garage pidättää oikeuden, ennen minkäänlaista velvollisuutta korvata tämän rajoitetun takuun alla, tarkistaa kaikki viat ja tuotteet, sekä veloittaa asiakasta RS Garagelle koiduista tarkastukseen liittyvistä kuljetuskustannuksista. Jotta tämä rajoitettu takuu säilyy, täytyy alkuperäisen ostajan tehdä takuuilmoitus info@rsgarage.fi osoitteeseen 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Jotta tämän takuun voimassaolo säilyisi, täytyy kyseessä olevan tuotteen olla käsitelty ja käytetty normaalisti ja varoen. Jos tuote on esimerkiksi ollut normaalia raskaammassa kilpakäytössä, tai muussa intensiivisessä ammattikäytössä tai yleisesti käytetty väärin, pidätämme oikeuden purkaa tämän rajoitetun 12 kuukauden takuun kokonaisuudessaan. Takuu ei koske RSG Valvetronic pakoputkistojen pintakäsittelyä m.l tuotteiden kiillotukset, pinnoitukset, tai pintaruosteet jotka voivat ilmetä ruostumattoman teräksen pintaan myös normaalissa käytössä.

Peruutukset

Peruutukset voidaan ainoastaan tehdä ilman lisäkustannuksia, jos varastossa olevaa tuotetta ei ole ehditty lähettää. Jos kyseessä on räätälöity tai kustomoitu tuote, ja tilaus peruutetaan ennen tuotteen valmistuksen aloittamista, täytyy meidän veloittaa 30% korvauksen koko tilauksen hinnasta. Jos sovimme jo toimitetun tai valmistetun räätälöidyn tuotteen palautuksesta ilman valmistusvirheitä tai muuta vastaavaa ongelmaa, palautamme 50% tilatun tuotten hinnasta.

Maksut ja hinnat

Verkkokaupassamme voit maksaa Visa, Mastercard and PayPal maksutavoilla. Projektikohtaisissa tilauksissa jossa sisältyy asennukset voidaan järjestää laskutus, jolloin pyydämme aina suorittamaan 50% hinnasta laskulla etukäteen ja loput asennuksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, myös ilmoittamatta siitä erikseen etukäteen.

Tuotteet ja niiden variaatiot

 

Ostajalla kannattaa aina pitää mielessä että kaikki käsin valmistetut tuotteet ovat yksilöllisiä ja uniikkeja. Valmistajamme tekee kaikkensa saavuttaakeen parhaan mahdollisen lopputuloksen, mutta lopputuotteissa voi kuitenkin aina ilmetä pieniä yksityiskohtaisia erjoa. Pyrimme myös aina valokuvaamaan tuotteet jotta ne vastaavat todellisuutta. Valokuvassa esitelty esine voi kuitenkin myös aina erota varsinaisesta tuotteesta, joten pidämme aina valokuvia vain esimerkkinä ulkonäystä, eikä suorana veratiluna oikeaan tuoteen ulkonäköön.

AUTOJEN TEHONLISÄYS
& OPTIMOINNIT

optimointi@rsgarage.fi

+35845 317 6060

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 RS Garage Oy Ab & RSG Custom Steering Wheels

RS Garage kerää anonyymisiä käyttäjätietoa m.m Google Analyticsin avulla

RSG ja RS Garage on RS Garage Oy Ab:n rekisteröimä tuotemerkkejä

Webbdesign by Magni & Modi Agency